Nőnapra gyerekeknek

Ajándékozzunk nőnapra gyerekeknek vagy sem? Azt mondom, miért is ne!

Miért kérdéses, hogy vegyünk, vagy sem ajándékot nőnapra a gyerekeknek?

Hiszen ők is vágynak a figyelemre, figyelmességre. Ettől a gesztustól ők is nőnek érzik maguk. Nem csak egy kis kedvesség, hanem megerősítés, a szeretet kifejezése is egy szál virág, melyet megérdemelnek az apróságok is ugyan úgy, mint az idősebb hölgyek.

Egy virágcsokor nincs korhoz kötve. Ugyan úgy tud örülni egy kétéves, mint a negyvenkét éves vagy hetvenkét éves korú nő is. Egy virág vásárlásakor pedig a cél az örömszerzés, megajándékozás.

Egy kedves, jelképes ajándék, nőnapra adott virág kiemelkedő gesztus nőtársaink felé, ezért mindenképp érdemes megfontolni, hogy a kisebb gyermekek felé is kifejezzük, hogy számítanak ők is! Hiszen nők ők is, csak még miniben. Pár év és felnőnek, igazi nővé válnak a kislányok is.

Mit ajándékozzunk nőnapra gyerekeknek?

Egy virágcsokorral, egy kis csokoládéval, egy apró plüssel megmutathatjuk, hogy ők is számítanak, fontosak, ünnepelendőek. Tulajdonképpen nem az ajándék a fontos, hanem a gesztus. Egy kisgyermek ugyanúgy örül egy nőnapra kapott szál rózsának, mint egy akkora csokornak, mint édesanyja, nagymamája is. De egy finom csokoládéval is meglephetjük, azzal sem nyúlunk mellé biztosan.

Nincs olyan ajándék, melynek ne örülne egy kisgyermek. Ez alól a virág sem kivétel. Miért maradna ki pont ő, nőnap alkalmával?

Mikor ajándékot kapnak az emberek, boldogsághormonokat termel a szervezetük. Boldoggá teszi őket egy egész kicsi dolog is, érzik, hogy fontosak. Tehát nem csak az idősebb korosztályt érdemes meglepni a női nemből, hanem az apróságokat is.

Fejezd ki ajándékkal gyermeked felé, hogy fontos számodra!

Ajándékunkkal kifejezhetjük kedvességünk, gondoskodásunk, szeretetünk. Fontos, hogy egy ilyen apró figyelmességgel is erősítsük identitásuk. Tudják, ők is fontosak és a kor nem számít ünnepléskor.
Ajándékozzuk meg hát bátran nőnapra a kisgyermekeket is!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .