Nőnapi ajándék gyerekektől

Van valami megkapó, meghitt és szívmelengető abban anyaként, mikor érkezik nőnapi ajándék gyerekektől!

Számos ajándékot kapsz gyermekedtől az életben

Örök emlékként elteszed a kis karszalagját, apróságait. Az első kimondott szavait magaddal viszed örökre, és mindig emlékezni fogsz rájuk, mint ahogy az első, elkészült rajzait is elpakolod ereklyeként. Hiszen az emlékek, a közösen megélt értékes percek, az élmények, az ünnepek, a közös alkotások összekötnek bennünket és ezek az apró tárgyak minduntalan emlékeztetnek rájuk.

Jó visszanézni olykor, elmerengeni az emlékeken és azokon a perceken, melyek értékesek voltak számunkra. Ilyen boldogságot okozó apróságok a gyermekünktől kapott ajándékok is.

Hogy miért jó ajándékot kapni gyermekedtől?

Egy ajándék értékesebb mindennél. Egy gyermekünktől kapott ajándék még többet ér, hiszen tele van szeretettel, odafigyeléssel. A nőnapi ajándék gyermekektől még több melegséget ad, hiszen tudjuk, érezzük, hogy a gyermek szíve, lelke és minden szeretete benne van, melyet ezzel az ajándékkal közvetít felénk.

Érkezhet bármilyen nőnapi ajándék gyerekektől, örömet okoz nekünk

Teljen mindegy is, mit kapunk tőlük, legyen szó egy saját kézzel szedett mezei virágbokrétáról, egy szál virágról vagy egy üzletben gondosan összeválogatott, megkomponált csokorról. Egy kis rajzot, gyűjtött kavicsot, egy kézzel készült apróságot kapunk, az is hatalmas boldogság, hiszen tőle van. Ezzel tudatja velünk, hogy gondol ránk és mennyire szeret.

Egy tipp a kisgyerekes apukáknak

Érdemes még pici gyerekeknek segíteni a család férfi tagjainak, hogy nőnapra elkészüljön egy rajz vagy saját maga által szedett virágcsokor édesanyjának és a nagymamájának is. Hiszen még nem tudja, mikor, milyen nap következik, mit ünneplünk éppen.

Még segítségre szorulhat az ajándék elkészítésében is. De arra is lehet buzdítani a csemetét, hogy tanuljon meg egy nőnapi köszöntőt és azt szavalja el családja nőtagjainak.

A nőnapi ajándék a gyerekektől egy olyan szívből jövő kedves gesztus, mely szintén egy örök emlék lesz akkor is, mikor az a virág már elszárad, az a rajz már megfakul.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .