Boldog nők napját

Márciusban ébred a természet, virágoznak a fák, párt választanak és fészket raknak a madarak, mi pedig köszöntsük a nőket, akiknek létezésünket köszönhetjük. Kívánjunk boldog nők napját szeretett női családtagjainknak, ismerőseinknek! Mondjuk el hálánkat, szeretetünket virággal!

Boldog nők napját – március 8. Nőnap

                                                                     

A magyar keresztény hagyományokban régóta él, élt a nők köszöntésének ünnepe. Ez az ünnep Gyümölcsoltó Boldogasszony napja, március 25-e volt! Mára a keresztény hagyományok sajnos háttérbe szorultak. A köztudatba a március 8-a került be.

 

Március 8. Nőnapnak eredetileg munkásmozgalmi jellege volt, amely a nők egyenjogúságért vívott harcának fontos állomása is egyben: Amerikában ezen a napon tartottak először nemzeti nőnapot 1909-ben. 1917-ben pedig az oroszországi nők tüntettek a háború után kenyérért és a békéért.

 

Boldog nők napját – mondd el virággal!

A nők az év minden napján szeretik, ha szeretetünk körbeveszi őket, és úgy szeretjük őket amilyenek. Az év 365 napjából legalább ezen az egy napon hajtsunk fejet a női nem előtt, fejezzük ki nekik tiszteletünket, szeretetünket és köszönetünket virággal.

 

“A nő egy csoda, egy virágszál. Életünk bearanyozója, szívünk melengetője. Szeressük őket, édesítsük meg lelkület naponta egy szál virággal!”

 

Kívánj Boldog nők napját, és ezt mondd el egy gyönyörű virággal!

 

Kívánj boldog nők napját virágdobozzal!

 

Ha még nem döntötted el, hogy mivel leped meg kedvesedet, szeretett női rokonaidat, munkatársnőidet, tudunk segíteni neked virág ajándék ötletekkel.

 

Van egy nagyon jó tippünk számodra! A Virág Csodák kínálatában találsz élethű, illatos szappanrózsa boxokat.

 

Selyemvirág boxaink és habrózsa boxaink nagy választékában sok szép, egyedi kompozíciót találsz. Az ünnep elmúltával a virágok nem hervadnak el, a lakás szép dekorációi lehetnek.

 

Boldog nők napját kívánunk minden kedves olvasónknak és vásárlónknak!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .