A nőnap vicces sztorijai

A nőnap vicces sztorikban is bővelkedik, ezért érdemes ennek egy egész blogbejegyzést szentelni. Nemcsak szórakozás szempontjából, hanem úgy átlagosan is egy izgalmas téma, hiszen sok vidám percet okozhatnak mindenkinek ezek a poénos szituációk.

Bizonyára veled is történt már meg kínos, olykor vicces jelenet nőnapon vagy nőnap alkalmából, virágot adó és virágot kapó személyként is. Nem beszélve a megannyi erről született mémről, képről, gifről, videóról, képeslapról, mely nem kis derültséget okozhat nézőinek.

Ezért is születtet ennyi nőnapi vicces kép, mely köztudatban van. De létrehoznak újabb és újabbakat is. Az élet hozza magával a legviccesebb dolgokat. Márpedig az életet csak vidám lehet felfogni, nagy adag derültséggel, máshogy nem igazán érdemes.

Értsük hát a poént, nevessünk rajta egy nagyot. Nőnapi vicces bakik következnek, melyek előfordulhatnak olykor az életben és megihletik a mém-gyárosokat, képgyártókat is.

a nőnap vicces bakijai

  • Amikor egy olyan virágot viszel nőnapon az ismerősödnek, kedvesednek, amit kifejezetten nem szeret vagy allergiás rá, az tud nőnapi vicces perceket eredményezni. Jó, ha nem veszi véresen komolyan.
  • Egy nem megfelelő virágfajta is okozhat vidám perceket. Vannak kifejezetten nem ajándékozásra, nőnapi ajándékozásra való virágok, amikről illik tudni, elkerülni őket.
  • Egyforma virágcsokrot választasz másokkal egyetemben, így a hölgynek több ugyan olyan csokra lesz. Nem kis derültséget okozhat.
  • Amikor nagy elánnal készülsz és a megajándékozandó hölgy nincs is otthon, nem számított rád. Igazán vicces nőnapi sztori kerekedhet belőle.
  • Ha félreérti a virágot adó szándékod nőnapon a hölgy, az szintén egy olyan momentum, ami vicces perceket eredményezhet mindenki számra vagy kínosakat. Érdemes tisztázni, miért kapja a virágot.

Bizonyára a lista nem teljes, akadnak még nőnapi vicces bakik

Fel lehetne sorolni még nem egy nőnapi vicces dolgot. De remélem, egy kis vidámságot csempésztem a cikkel a ti napotokba is. Már azzal is, hogy eszetekbe juttattam egy-egy veletek megtörtént nőnapi bakit, nőnapi vicces történést.

Nőnapi vicces válogatásom olvashattátok!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .